ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 29.05.2018

Την 29 η Μαΐου 2018 έγινε στο αμφιθέατρο του Β.Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής η τελετή αποφοίτησης  των σπουδαστών του Δ.Λ.Π.Α.Π.

 Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο δήμαρχος κ,Ι.Σταθόπουλος , ο κοσμήτορας του Δ.Λ.Π.Α.Π.  κ .Ν.Πετρόχειλος οι καθηγητές της επιτροπής του Πανεπιστημίου κ.Ν.Γεωργαντζόγλου ,ο κ.Α.Βοσκός, ο κ. Α.Μιχαλόπουλος η κ. Γ.Ρογάρη και από τους καθηγητές που παρέδωσαν μαθήματα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 η κ. Ε.Πάνου ,ο κ.Α.Παναγιώτου,ο κ.Τ.Μέριανος,,ο κ. Δ.Μ.Μαρκάκης ο.κ.Ν.Αγγελής.η κ. Δ.Δούκα,ο.Θ.Λιανός,ο κ.Ι.Παπακώστας.Ο κ. Μπεργελές μας τίμησε επίσης εκτός προγράμματος .

Η τελετή άρχισε με την Κ.Α.Παπακώστα, την πρόεδρο των σπουδαστών, η οποία έκανε ένα χαιρετισμό και εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη των σπουδαστών προς τους καθηγητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους .

Τον λόγο πήρε πρώτος ο κοσμήτορας του Δ.Λ.Π.Α.Π. κ.Νικόλαος Πετρόχειλος και παρουσίασε όλο το έργο του ακαδημαϊκού έτους.

Κατόπιν η. κ. Δήμητρα Δούκα που δίδαξε  δημιουργική έκφραση στη λογοτεχνία απήγγειλε με θαυμαστό τρόπο τις εργασίες σπουδαστών .όπως της κ. Λαμπίας Σταθοπούλου- Βυτογιάννη  και του κ. Γεωργίου Κύτρου.και εντυπωσίασε.

 Ακολούθησε η ομιλία του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου που απήγγειλε και εκείνος με τη σειρά του ποίημα του και εμψύχωσε το κοινό.

Η καθηγήτρια κ. Γεωργία Ρογάρη μίλησε κατόπιν για την αναγκαιότητα να προσελκύσει το Πανεπιστήμιο νέα άτομα και θα πρέπει οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους.κατά κάποιο τρόπο.

   Η κ,Ελενα Ζωγράφου Λιβάνη υπεύθυνη της χορωδίας του Δ.Λ.Π.Α.Π. παρουσίασε την χορωδία.που υπό την διεύθυνση της κ. Λώρας Πετροπούλου   τραγούδησε πέντε καταπληκτικά τραγούδια και εντυπωσίασε .

Η επιτροπή των σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 προσκλήθηκε να ανέβει στην σκηνή.Αυτή αποτελείτο από τις κυρίες:

  • Μαργαρίτα Σαμαρτζή,αντιπρόεδρο
  • Μαρία Νικολούζου και Μαρία Χασαπά,ταμίες,
  • Ζωή Τσεκρέκου ,γραμματέα
  • Ολυμπία Τασιούλα ,μέλος.

 Ως αναμνηστικά της χρονιάς προσφέρθηκαν μικρά δώρα στους καθηγητές ως ένδειξη ευγνωμοσύνης  για την προσφορά τους.

Η εκδήλωση έληξε  με ένα ωραίο μπουφέ με εδέσματα και αναψυκτικά στο προαύλιο του σχολείου.

 

Ήταν μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά  του Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Δ.Λ.Π.Α.Π

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

 

Related Posts