Παρουσίαση βιβλίου «Η Κύπρος στο Στόχαστρο»

Στις 29 Νοεμβρίου 2017 με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου μας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσά μας εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα κ. Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου με τίτλο «Η Κύπρος στο Στόχαστρο».

Εκτός από τον συγγραφέα μίλησαν ο εκδότης και συγγραφέας κ. Σάββας Καλεντερίδης, ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην διευθυντής της Καθημερινής κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο δικηγόρος, συγγραφέας και Δρ. Συνταγματικού Δικαίου κ. Δημήτρης Μπελαντής. Την διοργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πολιτική αναλύτρια και τέως Πρόεδρος των φοιτητών κα Φρίντα Δημουλή, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Κοσμήτορας κ. Νίκος Πετρόχειλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ_ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ_29.11.2017 (2)

Στην κατάμεστη αίθουσα με το έντονο ενδιαφέρον απευθυνόμενοι οι ομιλητές και ιδιαίτερα ο συγγραφέας, έκαναν λεπτομερείς αναλύσεις για το υψίστης σημασίας εθνικό θέμα της Κύπρου και εξέφρασαν αρκετές ανησυχίες για τον χειρισμό και την μελλοντική του πορεία.

Την εκδήλωση παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος των σπουδαστών μας και πολλοί άλλοι πολίτες της πόλης μας, αλλά και εκτός αυτής. Τίμησαν με την παρουσία τους ο αξιότιμος Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Κοσμήτορας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και μέλος του Συλλόγου Στελεχών του ΟΗΕ κ. Παναγιώτης Καραφωτιάς, ο καταξιωμένος γλύπτης, ομότιμος Καθηγητής του Ε.Μ.Π κ. Γεώργιος Καλακαλλάς, η Σχολική Σύμβουλος και Διδάκτωρ Παιδαγωγικών κα Γεωργία Ρογάρη, η Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κα Στιβακτάκη και αρκετοί άλλοι.

 

Related Posts