ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Η κα Καραμπίδου Κωνσταντίνα είναι στρατιωτικός ιατρός, ειδικευμένη δερματολόγος-αφροδισιολόγος.

Εισήχθη το1993 στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και αποφοίτησε το 1999 έχοντας λάβει το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Από το 2000 έως το 2007 υπηρέτησε ως προϊσταμένη Υγειονομικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) και σε μονάδες της πολεμικής αεροπορίας.

Από το 2007 έως το 2009 υπήρξε ειδικευόμενη παθολογίας στο 251 ΓΝΑ και από το 2009 έως το 2012 ειδικεύθηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ».

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της έλαβε υποτροφία και απέκτησε το Euroderm Excellence Diploma  στη Ρώμη το 2011.

Το 2012 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Έκτοτε, είναι επιμελήτρια της δερματολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας ενώ από το 2013-2017 υπήρξε επιστημονική συνεργάτης στο νοσοκομείο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ».

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή περιοδικά και συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές μελέτες καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών συγγραμμάτων της ιατρικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας (ΕΔΑΕ), της European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) και της International Dermoscopy Society (IDS).

Διατηρεί από το 2014 ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Related Posts