Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

Το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε φέτος στις 19 Οκτ. 2021, ύστερα από ενάμιση και πλέον χρόνο διακοπής της λειτουργίας του Πανεπιστημίου μας λόγω Covid-19. Η αναστολή των εργασιών είχε γίνει με απόφαση του κ. Δημάρχου στις 28 Φεβ. 2020. Η αναγκαστική αραίωση λόγω του ιού επέβαλε και τη μετεγκατάσταση στη νέα μας διεύθυνση, που είναι πλέον στο αμφιθέατρο του 2ου ΕΠΑΛ της Αγ. Παρασκευής στην οδό Παπαφλέσσα αρ. 17.

Κατά την έναρξη της φετινής χρονιάς τελέστηκε αγιασμός και έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας Κοσμήτορος κας Στέλλας Πριόβολου από τον απερχόμενο κ. Ν. Πετρόχειλο, ο οποίος υπηρέτησε επί 20ετία με πολλή επιτυχία αυτό τον σημαντικό θεσμό της πόλης μας. Παρίσταντο και μίλησαν επίσης ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρος και ο Αντιδήμαρχος κ. Αργυρός, ο οποίος τόνισε τη συμβολή του σώματος των φοιτητών και ιδιαίτερα της Προέδρου κας Δημουλή στην υπέρβαση των όποιων προβλημάτων ανέκυψαν κατά το μεταβατικό στάδιο στην Κοσμητεία του Πανεπιστημίου μας.

Ακολούθησαν διαλέξεις από τον πνευμονολόγο Δήμαρχό μας και τον Αντιδήμαρχο, επίσης πνευμονολόγο, κ. Μαλάμο Νικόλαο με θέμα τον Καρκίνο του Πνεύμονος και την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.).

Φ.Δ.

 

Δ.Λ.Π.Α.Π. Αγιασμός 2021-2022

Related Posts